May 22

Eski Müftümüz Sayın Sabri Kütükçü Bey Müftülüğümüzü Ziyaret etti.

sbrktkç

May 22

Hacı Ahmet Ercan Cami Açıldı.

1 (2)

22.05.2015 Cuma günü İlçe Müftümüz Ömer KESKİN Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan FADILOĞLU Şehitkamil Belediyesi Başkan Yardımcıları ve bazı siyasilerle beraber Hacı Ahmet ERCAN Cami açılışı Cuma namazından evvel gerçekleştirildi.

Sayın Müftümüz Camilerin sadece ibadet yeri olmadığını bu mekanların birer mektep gibi milletimizin hem dini bilgilerini öğrendiği yer hemde manevi atmosferi ile ahlak ve edep yönünden kamil insan vasfını kazandığımız yerler olması gerektiğini ifade ettiler.

Tören sonunda Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu ve Caminin Banisi Hacı Ahmet Ercan beye Müftümüz tarafından Plaket verildi.

May 13

04-06 Yaş arası Çocuklarımızın Taç Giyme Töreni.

04-6 (3)Hafızoğlu kuran kursu ve Muhammet Nur Cami bünyelerinde bulunan 04-06 yaş arası kurslarımızın Şehitkamil Belediyesi konferans salonunda düzenlediği programa Şehitkamil Müftümüz Ömer KESKİN ve Şube Müdürümüz Murat TAŞDELEN ile birlikte katıldık. Programda Kısa bir konuşma yapan sayın Müftümüz Evlatlarımızı yetiştirme konusunda anne ve babalara düşen görevleri anlattı. Program küçük yavrularımızın ilahi,hadis,şiir okumaları ile devam etti.Program sonunda Kuranı Kerime geçen yavrularımıza hediyeleri takdim edildi.

May 07

Öğrenciye Her gün Çay ve Simit İkramı.

1 (9)

Hayriye Nuri Bindal Cami’nde her gün Cami etrafında bulunan okulların öğrencilerine çay ve simit ikramı yapılıyor. Cami İmam Hatibimiz Mustafa YAZGAN’ın girişimleri sonucu günlük 200 Öğrenciye çay ve simit ikramında bulunulduğunu ifade ederek Gençlerin Cami ile arasında bir bağ oluşturmak istediklerini ifade ediyor.

May 06

Karahöyük Kuran Kursunu Ziyaret ettik.

krhyk (3)04.05.2015 Tarihinde Karahöyük Mahallesinde bulunan Karahöyük Kuran Kursunu ziyaret ettik. İlçe Müftümüz burada Öğrencilerin kaldıkları ortamı   denetledi ve öğrencilerin sorunlarını dinledi.

May 06

Aktoprak Camisini ziyaret ettik.

aktprk (1)04.05.2015 tarihinde Tadilatı devam eden Aktoprak Camisini ve Seyyid Ömer İmadüd-din Nesimi Hz. lerinin türbesini ziyaret ettik.

Emekli Müftüden ziyaret.

togEmekli Adıyaman İl Müftüsü Mehmet ARSLAN ve oğulları Müftümüzü ziyaret ettiler.

May 05

2015 Yılı 4-B Sözleşmeli İmam-Hatip Alımı (SÖZPER-2015) Duyurusu

Başkanlığımıza ait sözleşmeli imam-hatip pozisyonlarına yerleştirme yapılmak üzere; 2014 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınarak çağrılacak adaylar için Başkanlığımızca sözlü sınav yapılacaktır.

alım

May 01

Öğrencimiz Bölge 2.’si Oldu.

blg

Şanlı Urfa’da yapılan “Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma” yarışmasında 8 İl birincisi arasında Gaziantep’i temsilen katılan İlçemiz Selahaddin Eyyubi Kuran Kursu öğrencisi Şeyma Erdinç Bölge 2.’si seçildi.

Daha önce Gaziantep’te düzenlenen yarışmalarda 1. olan ve İlimizi temsil etme hakkı kazanan Öğrencimizin başta Kuran Kursu Öğreticisine ve Ailesine teşekkürü bir borç biliriz.

Nis 27

Nizip Kaymakamından Ziyaret.

nzpkymk

Gaziantep Nizip İlçe Kaymakamı Harun SARIFAKIOĞULLARI Şehitkamil Müftümüz Ömer KESKİN Hocamızı 27.04.2015 tarihinde  makamında ziyaret etti.

Eski yazılar «